Handel

 

Officieel is de handel in Marsupilamiwaren verboden, want het is een bedreigde diersoort. Hij wordt dus ook beschermd. Maar deze bescherming verhindert natuurlijk niet dat er dingen van de Marsupilami verkocht worden! Integendeel! Er wordt enorm veel verkocht! Het meeste is dan nog vals ook! Onvoorstelbaar hoeveel valse dingen die er verkocht worden van de Marsupilami. Vooral veel pluchen knuffels. De enige echte vind je maar zelden en ze zijn bedrukt met “©Marsupilami” of “©Marsu”. Het zijn ook de mooiste, want al die kopieën lijken vaak niet eens op een mooie Marsupilami. Een lange staart, zwarte vlekken en een zwarte neus lijken vaak al genoeg om een Marsupilami te maken, maar je bemerkt het verschil zeker!

 

Naast pluchen beesten zijn er ook veel plastieken exemplaren:

En er bestaat in België ook een Telefoonkaart:

Ook een klok kun je aantreffen:

 

Ook ten tijde van de flippo’s was de Marsupilami aanwezig:

{short description of image}

{short description of image}

{short description of image}

{short description of image}

 

En er zijn er ook heel wat van Disney, maar die zijn niet echt (zie Disney). Om hun VALSE artikelen van de Marsupilami te zien, moet je HIER klikken!

 

Andere valse:

 

Er bestaat natuurlijk nog zo veel meer, zoals de albums natuurlijk. Vanaf we meer informatie hebben, komt het zeker op deze pagina! Heb je er zelf, stuur het dan maar naar webmaster@jorisproductions.mail22.com. Het zal er normaal gezien zeker op komen!

 

 

 

©Joris’ productions